Events

« Úterý Leden 22, 2008 »
Út
Start: 00:00
End: 23:59

Vážení,

Dovolujeme si vás srdečně pozvat na 1.ročník jednoho z největších soutěžních mezinárodních projektů na území ČR. Talent Awards je soutěž hledající a podporující talenty z oblasti sportu, tance, fotografů, barmanů, umělců aj. Samostatně pro amatéry a samostatně pro profesionály! Pro všechny věkové kategorie rozděleno do věkových odvětví.

Start: 19:00
End: 19:00

7. po/mon „Kino“ : FAHRENHEIT 9/11 19.00 (50,-) Protibushovský politický dokument amerického režiséra

Start: 19:00

Britská punková legenda UK SUBS, inspirovaná formacemi The Damned a The Ramones, se dala dohromady koncem roku 1976 ještě pod názvem The United Kingdom Subversives (Rozvraceči spojeného království). Hned v roce 1977 zkrátili název na UK SUBS a začali hrát po všemožných londýnských, převážně punkových klubech. Po prvním úspěchu se singly
Díky intenzivnímu koncertování a sedmi po sobě jdoucími singly se stali jednou z nejúspěšnějších punkových kapel, což o nich platí dodnes i přes všemožné změny v sestavě.

Start: 20:30
End: 23:59

Britská punková legenda UK SUBS, která se nechala inspirovat formacemi jako The Damned, či The Ramones. Frontman této legendární kapely je charismatický Charlie Harperi, který je stále považován za kmotra anglické punkové scény a guru punkové komunity.
V rámci zimního evropského turné se spolu s věrnými soukmenovci – neméně legendární a rovněž britskou kapelou The Vibrators zastaví téměř na den přesně po roce - v úterý 22.ledna 2008 - na místě činu - v pražském Rock Café.

Syndikovat obsah